Bästa pokerbloggarna

Att vi svenskar tycker om att spela poker råder det ingen tvekan om. En del föredrar att spela hemma med polarna, andra gillar att gå till ett riktigt casino. Sedan finns det de som upptäckt internetpoker och föredrar att spela poker online. Hur som helst så gillar vi alla att spela poker. Många spelar för skojs skull då poker är ett väldigt roligt spel. Sedan finns det de som spelar för att vinna. De har kanske upptäckt att de är duktiga på spelet och tar därför chansen att tjäna riktiga pengar på sin talang.

Lär dig spela poker

Spelar man för att vinna så kan det vara en god idé att lära sig så mycket som möjligt om spelet och olika strategier. Detta kan man göra genom att läsa böcker, se filmer eller genom att följa olika pokerbloggar. En väldigt bra sida där man kan lära sig allt om poker är Betsafe. Där hittar man nämligen Betsafes pokerskola som innehåller massor med värdefull information om allt från pokertermer till pokerregler. Detta är helt klart en bra guide för nybörjare som är nyfikna på att lära sig mer. När man sedan känner att man har koll på det mesta kan man dessutom på samma sajt prova på att spela poker mot riktiga spelare.

Pokerbloggar

Är man intresserad av vad som faktiskt händer i pokervärlden just nu kan vi rekommendera Superbloggen på Aftonbladet. På denna blogg får man som läsare ständigt ta del av spännande pokernyheter. Där skrivs bland annat om kommande pokerturneringar, aktuella pokerproffs och mycket mer. Denna blogg är med andra ord ett intressant alternativ för den som vill hålla sig uppdaterad om vad som händer just nu. Är man till exempel själv pokerspelare på en högre nivå kan det vara bra att hålla koll på sina konkurrenter samt känna till när nästa turnering äger rum.

Läser du engelska finns en hel del bra pokerspelare som också skriver bra bloggar. Ett exempel är Chris Moorman som skriver om sitt spännande jetsetliv som pokerspelare, samt om tankar och strategier när han spelar

Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post. Both comments and trackbacks are currently closed.