Bästa livsstilsbloggarna

Livsstilsbloggar finns det verkligen gott om i Sverige. Vilken som intresserar just dig beror främst på vad du själv har för livsstil. Ofta dras man till sådana bloggar som handlar om den livsstil man själv har. Livsstilsbloggar har en tendens att inspirera och motivera oss att leva så som vi vill leva.

Träning och hälsa

Ett väldigt populärt tema när det kommer till livsstilsbloggar är utan tvekan träning och hälsa. Något som blivit väldigt populärt på senaste tiden är fitnessbloggar. På denna typ av bloggar får man ofta ta del av olika träningstips samt recept på hälsosam kost som är bra då man tränar. Det skrivs även om olika kosttillskott som ska hjälpa en att nå sina mål snabbare och kanske slinker det även in ett och annat tips om snygga träningskläder eller bra träningsredskap som man kan använda hemma. En mycket populär kvinnlig träningsbloggare just nu är till exempel PT-Fia. Ett stort plus med hennes blogg är att den är full av inspirerande bilder. Två populära manliga träningsbloggare är bland annat PT-Philip och Gustaf Olla.

Mode och skönhet

I kategorin mode och skönhet hittar vi en hel uppsjö av unga kvinnliga bloggare. En av de allra kändaste bloggarna inom denna kategori är utan tvekan Kenza, som blev känd redan i början av tonåren. Idag är Kenza 23 år gammal och på hennes blogg delar hon med sig av sitt glamourösa liv i modebranschen. Dagens outfit-bilder är något som ofta dyker upp på Kenzas blogg.

Är man mer intresserad av skönhet än mode är Annica Englunds blogg ett bra alternativ. I denna blogg får man följa med i Annicas vardag samt ta del av massor med intressanta skönhetstips. Detta är en väldigt personlig blogg som erbjuder läsarna mycket bilder och trevliga tips.

Personlig utveckling

Personlig utveckling har blivit ett oerhört populärt ämne i Sverige. Alla vill vi utvecklas och vara (och må!) så bra som vi bara kan. Att det idag finns massor med bloggar i denna kategori är därför kanske inte särskilt konstigt. En av de allra största bloggarna om personlig utveckling är bloggen Authentica. En annan populär blogg om personlig utveckling är VD-blogg. I båda bloggarna finner man massor av inspirerande inlägg om hur man kan utvecklas som person på olika plan.

Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post. Both comments and trackbacks are currently closed.