Bästa spelbloggarna

Idag finns det nästintill oändligt många spel på nätet. Kategorin spel är så stor att begreppet spelbloggar kan betyda många olika saker. Det finns till exempel oddsspel, fantasyspel, MMORPG-spel, bilspel, FPS-spel, olika sportspel, IQ-spel och mycket mer. Att kunna sammanfatta de allra bästa spelbloggarna är därför inte det lättaste. Men i detta inlägg listar vi några riktigt bra bloggar som handlar om spel.

Spelbloggen på st.nu

Spelbloggen på st.nu är en blogg som drivs av Sofia Hård och handlar framförallt om olika Xbox-spel. I bloggen skriver Sofia om olika spel hon provar på men också om annat som rör spel såsom spelkonsoler och andra prylar. På bloggen kan du läsa om de allra bästa och senaste spelen för Xbox och Playstation.

Spelbloggen på svd.se

På SvD har man tre spelskribenter som tillsammans hjälps åt att hålla läsarna uppdaterade om vad som händer i spelvärlden. Inläggen varieras av recensioner, tips och analyser av de allra senaste och hetaste spelen. Fördelen med denna blogg är att den har tre skribenter, vilket gör att de har möjlighet att bevaka spelvärlden på ett mycket bredare plan.

Spelbloggen på Expressen

Spelbloggen på Expressen skiljer sig ganska rejält från de två ovannämnda spelbloggarna. Denna blogg handlar nämligen inte om konsolspel eller datorspel, utan om sportspel. Denna blogg drivs av två tipsexperter som regelbundet uppdaterar läsarna om olika bettingtips inom sportvärlden. Gillar man sport och gambling är detta alltså en blogg man inte får missa. Här kan man få riktigt värdefulla tips.

Bloggar hos Gamereactor

De som är intresserade av spel av olika slag, vare sig det är frågan om PC-spel, PS-spel, Xbox-spel, Wii-spel eller Androidspel, känner högst troligen till sajten Gamereactor. Detta är Europas största speltidning webbsidan går att läsa på flera olika språk. Svenska är förstås ett av språken. Här kan man läsa hundratals spelrecensioner och artiklar samt få ta del av förtittar av kommande spel. På sajten finns dessutom en Community-sektion där man bland annat hittar bloggar.

Några av de lite större bloggarna hos Gamereactor är bland annat Petters blogg, Jonas blogg och Olivers blogg. Dessa bloggar känns väldigt proffsiga och ger verkligen läsarna vad de vill ha. Man märker snabbt att skribenternas själva har ett väldigt stort intresse för spel och de lägger verkligen ner tid på bloggarna. Här kan man som ny spelare lära sig mycket om olika spel och är man en erfaren spelare kan man kika in för att få nys om nya spännande spel som är på kommande.

Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post. Both comments and trackbacks are currently closed.